Saiyawong ny assisterande - Dam

Äntligen är arbetet med att rekrytera en assisterande tränare till Ieva Kibirkstis avklarat och utifrån ett HIK-perspektiv är vi ytterst tillfreds med lösningen. 

Filippa Saiyawong, som är ett välkänt och omtyckt ansikte på Laröds IP, ansluter nämligen till ledarstaben. Filippa har profilerat sig som en vindsnabb, placeringssäker mittback och så sent som i somras var hon en del av Thailands landslag. Tyvärr råkade hon ut för en beklaglig skada under hösten, vilket tvingade henne att lägga av med fotbollen, och att nu kunna återaktivera henne känns verkligen fantastiskt bra.  

Den tidigare kaptenen har länge spelat en stor roll i HIK Dam och den tidigare mittbacksgeneralen är van vid att iklä sig rollen som ledare för gruppen. Tidigare har dessa egenskaper yttrat sig på plan men nu tar hon alltså dessa attribut in i ledarstaben där hon kompletterar en redan stark trojka ambitiösa krafter. 

I och med denna tillsättning börjar vi känna oss rejält redo inför den kommande säsongen och som alltid ska det bli både intressant och spännande att följa lagets framfart under 2020. 

Vi vill rikta ett särdeles lycka till i Filippas riktning, kör så det ryker!

//..Hittarps IK