Seger mot Kågeröd

Under fredagskvällen spelade herrarna sin första match efter att FHM utlyst grönt ljus igen. Hemma på Laröds IP tog man emot Kågeröds BoIF och i ruggigt fint väder visade hemmalaget att laget tillhörde en serienivå högre än sin motståndare.

Matchen slutade 3-0 till HIK som både kontrollerade och dikterade villkoren matchen igenom. Laget hade bud på ytterligare mål men saknade den rätta skärpan. Kanske att det berodde på matchovanan.

I första halvlek gjorde laget ett mål, Teddy Bermudez avslutade distinkt efter fint förarbete av David Stenblom.

I andra halvlek utökade man ledningen två gånger. Målvakten släppte en retur på Robin Wendin Thomassons frispark och Tim Persson höll sig påpassligt framme.

Robin satte sedan punkt från straffpunkten.

En stabil insats och efterlängtat med lite match i benen igen. Härnäst väntar ny träningsmatch, denna gång på bortaplan, då laget reser till Göinge för match mot IFK Hässleholm.

//..Hittarps IK