SERIESEGRARE

Hittarps IK:s lyckades hålla nerverna i styr och tog därmed det slutgiltiga klivet under lördagseftermiddagen. 7-0-segern mot Ljungby IF innebär att laget lyckades säkra seriesegern. Under 2022 är HIK alltså tillbaka i division 2 och vi vill rikta ett stort grattis till alla spelare och ledare för en alldeles förträfflig säsong.

Vinsten var den sjunde raka och att säkra seriesegern med två matcher kvar att spela bevisar verkligen att laget verkligen skövlat fram som ett ånglok under hösten.

Lördagens batalj, mot redan nedflyttningsklara Ljungby, var en enda lång, stor styrkedemonstration.

Efter 15 minuter gjorde HIK-sonen Oliver Rosendahl det förlösande 1-0-målet och därefter var det Eriksgatan hela vägen till slutsignalen. Oliver Åkerman gjorde två och Teddy Bermudez, Dragos Lohan, Alex Sjöholm och Cim Nilsson vars ett.

Efter slutsignalen utbröt vilda glädjescener och vi kan bara lyfta på hatten för den väl genomförda säsongen. Helgjutet rätt och slätt.

Överlägset flest gjorda mål framåt, överlägset minst insläppta och endast en förlust på 18 matcher är också statistik som talar sitt tydliga språk. Hittarps IK är välförtjänta seriesegrare.

Det återstår två matcher av säsongen, först borta mot Vejby IF och sedan hemma på IP mot Råå IF. Naturligtvis är ambitionen att avsluta med stil.

Därefter skiftar vi fokus mot den kommande säsongen.

HEJA HITTARP