Städat årsmöte

Gårdagskvällens årsmöte med Hittarps IK fortlöpte i friktionsfri anda. Den sittande styrelsen valdes samtliga om och dessutom fattades beslutet att utöka med ytterligare en post.

Valberedningen förslag, Anna Eklund valdes in av mötet och är alltså den som ansluter. Anna har en gedigen bakgrund inom näringslivet och har också stor erfarenhet av Hittarps IK då både barn och man är engagerad i klubben. Ett spännande val som säkerligen kommer göra mycket gott för Hittarps IK.

Detta innebär att Jörgen Olsson får förnyat förtroende som ordförande i Hittarps IK. Han går därmed in på sitt femte verksamhetsår i denna roll. Ett hedersuppdrag i alla avseenden.

Vi kan också informera att det ömsades skinn i valberedningen. Marcus Görefält och Fredrik Nilsson valde att lämna över till nya krafter. Dessa heter Johan Crafoord Larsen och Linnéa Blixt. Både Johan och Linnéa har en tät relation till Hittarps IK och har därmed klubbens DNA i blodet. Båda har tidigare spelat aktivt och är numera ledare då de har barn både i gymnastiken och fotbollen.

Marcus och Fredrik ska ha ett stort tack för engagemanget och tiden som investerats i detta arbete.

I övrigt gick Jörgen Olsson igenom verksamhetsåret för 2020. Ett år som präglades av den rådande pandemin men som ändå innehöll en hel del ljusglimtar. Ekonomin är stabil, arbetet med nya Laröds IP har tagit positiva kliv och ett nytt representationslag är på plats.

Utanför tränare ungdomslagen på, det ymniga snöfallet till trots. En dedikation som verkligen värmer i klubbhjärtat.

Nu blickar vi framåt mot ett nytt verksamhetsår, förhoppningsvis mindre påverkad av den rådande pandemin.

//..Hittarps IK