Städdagen - Tack

Denna helg har Hittarps IK:s alla ungdomslag varit ute i norra Helsingborg på stort städuppdrag, tillsammans med Helsingborgs Stad och vår hållbarhetspartner, Ohlssons.

Domsten, Hittarp, Laröd och Mariastaden utgjorde området som rensades och vår väldiga, röda patrull tog sig an uppdraget med stor entusiasm. Ohlssons-containern fylldes till bredden av diverse avfall som egentligen hör hemma på återvinningen enligt principen - HIK städar, Ohlssons återvinner.

Majoriteten av grupperna var ute under söndagen och Hittarps IK tackar samtliga våra aktiva med ledare/föräldrar som åtog sig uppdraget med både glädje, förståelse och noggrannhet. Våra vackra domäner har nu fått sig en rejäl putsning inför våren och den förtjänsten tillfaller uteslutande våra HIK-medlemmar.

Att göra rent i området vi primärt existerar för samtidigt som det genererar intäkter till både klubben och lagen är svårslagen kombination.

Stort tack till alla som deltog!

//..Hittarps IK