Storseger mot Ljungby

Herrarna studsade tillbaka efter förlusten mot Gislaved senast, och det med besked. Borta mot Ljungby pulvriserade laget sitt motstånd och vann med förkrossande 7-0.

Segersiffror som talar sitt tydliga språk och vi kan ärligt säga att siffrorna nästan var i underkant. HIK dominerade matchbilden från start till mål och att det var två lag från var sin ände av tabellen syntes tydligt, både på resultattavlan och i matchen.

Segern innebär att HIK befäster sin serieledning.

Det tog 17 minuter innan det första målet förverkligades. Daniel Björnberg gjorde sitt första för säsongen, på nick. Tre minuter senare skrev Oliver Åkerman in sig i registret.

Ett resultat som stod sig halvleken ut.

I andra tryckte gästerna på gasen och Ljungby hade ingenting att sätta emot. Tim Amilon Persson utökade ledningen, strax därefter gjorde Åkerman sitt andra för dagen och några minuter efter fyran skulle även Amilon Persson spä på sin målskörd. I matchens slutskede gjorde Oliver Rosendahl 6-0 och på övertid fastställde Dragos Farcas Lohan slutresultatet.

En fin dag på jobbet för Hittarps IK som nu laddar om inför ett nordvästskånskt derby på Laröds IP. På lördag gästas vi nämligen av seriefemman Vejby IF. Avspark 12:00.