Tack Anna

Anna Nijssen gör sina sista dagar som ekonomianställd i Hittarps IK. Efter ett knappt år i klubben väljer hon nu att fortsätta karriären i Helsingborgs Hem, där hon hoppat på ett konsultuppdrag. Hon ska bland annat arbeta med det spännande H22-projektet och att hon har ett finger med i spelet runt denna apparat borgar självfallet för kvalitet.

Vi tackar Anna för hennes engagemang, hon har varit en uppskattad kraft som verkligen varit bidragande i arbetet med att skapa ett strukturerat ramverk för Hittarps IK:s ständigt växande ekonomi.

Det känns också betryggande att hon är kvar i föreningen som ledare för HIK Gymnastik.

Vi önskar Anna stort lycka till med det nya uppdraget, vi ses på Laröds IP för ständig uppdatering.