Tack David

Det är med vemod vi tvingas inse att David Stenblom inte följer med Hittarps IK upp i division 2. Studentliv i Göteborg hägrar och detta faktum omöjliggör en fortsättning i norra Helsingborg. Klubben förlorar därmed en lysande stjärna - både på och utanför plan.

Kaptenen kom till Hittarps IK inför säsongen 2019 och båda parter fattade omgående tycke för varandra. Även fast debutsäsongen inte gick enligt plan var den spelskicklige bollbegåvningen ett stort utropstecken och hemmapubliken på IP tog honom omgående till sig.  

Ytterligare två år har nu spenderats på Laröds IP och att den godhjärtade kreatören fick avsluta med att ta upp HIK till tvåan igen gör avskedet både värdigt och välförtjänt.   

Att mittfältaren inte skulle fortsätta har stått klart ett tag och tränare Edman har därmed varit varse om läget. Att ersätta honom på mittfältet blir ingen lätt uppgift men vi ämnar göra ett fullgott försök. Att ersätta honom utanför kritan blir däremot näst intill omöjligt.

Vi vill skicka ett stort tack till David för fantastiska insatser. Laröds IP står alltid öppen för dig och vi hoppas självfallet på en bejublad comeback längre fram.

Lycka till med det studentikosa ramlandet på andra långgatan så länge.