Tack Mattias

Ytterligare en HIK-ikon väljer att avsluta sin tid i klubben efter denna säsong. Mattias Karlsson har varit Hittarps IK trogen i hela tio år och har verkligen varit med om en sjusärdeles tid med Hittarps IK.

När den rivige anfallaren anlände var HIK ett lag som pendlade mellan division 4 och 5. Därefter har resan gått uppåt i taktfast fart och när ”Kipsa” nu hänger skorna på spiken tillhör herrarna alltså division 2.

En så kallad resa som Karlsson verkligen varit starkt bidragande till. Det har inte varit ett helt skadefritt decennium, och emellanåt har den civila karriären tagit en del tid i anspråk, men därutöver har Mattias alltid pitchat in hjärta, attityd och löpmeter. En lojal spelare med avig teknik och fin näsa framför mål.

Utanför plan har Mattias verkligen varit ett föredöme som alltid representerat Hittarps IK med vördnad och respekt. En väldigt omtyckt personlighet helt enkelt som alltid skapat god stämning i omklädningsrummet.

Vi tackar för dessa år, det har varit ett nöje, och är rätt säkra på att Karlsson kommer fortsätta besöka Laröds IP även framöver – fast som supporter.

Välkommen till andra sidan räcket.