Uppskjutna serier - Fotboll S

Under ondagsförmiddagen nåddes vi av beskedet att Svenska Fotbollförbundet, med anledning av coronapandemin, väljer att skjuta fram både dam- och herrlagets respektive serie. 

Istället för att premiärspela i början på april, alltså om blott ett par veckor, är det nu bestämt att serierna drar igång i mitten av juni månad. Även serien konstrueras om och kommer avgöras med hjälp av enkelmöten, vilket så klart också kommer ha effekt på utgången av serien. 

Vi känner så klart med alla som påverkas av detta beslut, tycker det är supertråkigt att inte kunna erbjuda tävlingsmatcher på seniorsidan under våren men har förståelse för beskedet och ber alla att ha överseende med den nya situationen. 

Återstår att se hur tränare Ieva och Erik väljer att förhålla sig till de nya förutsättningarna och naturligtvis hoppas vi kunna spika spännande träningsmatcher som man kan följa under tiden vi väntar på att serierna ska dra igång. 

Vi avvaktar fortfarande besked som berör våra ungdomsserier och så fort den är oss tillhanda så skeppar vi självfallet ut informationen.

Tack så länge!

//..Hittarps IK