Välkommen Jacqueline

Vi välkomnar Jacqueline Magnusson till Hittarps IK. Hon kommer att ansvara för föreningens marknadsarbete i rollen som Marknads- och Försäljningsansvarig. Jacqueline kommer närmast från Rögle BK där hon de senaste åren varit verksamhetsansvarig för klubbens hållbarhetsarbete "Grönvit Hållbarhet".

Jacqueline ser med stor tillförsikt fram emot det nya uppdraget

Jag är både glad och stolt över att bli en del av Hittarps IK och driva arbetet med att utveckla föreningens marknadsarbete. HIK vilar på en stadig värdegrund som tilltalar mig väldigt mycket, men det som lockar mest är den stora potentialen och de spännande utmaningarna som ligger framför oss. Från mina år i Rögle bär jag med mig ett stort intresse för idrottens kraft i samhället och hur smarta partnerskap kan utveckla både förening och samhälle på flera plan. Det ska bli riktigt roligt att komma igång!

Klubbchef Fredrik är tillfreds med den nya rekryteringen

Med Jacqueline på plats ser vi fram emot att ta ytterligare kliv i vårt arbete tillsammans med våra partners. Vi önskar skapa bästa möjliga förutsättningar för alla våra barn och ungdomar - både på och utanför fotbollsplanen och gymnastikhallen - och Jaqcueline kommer spela en betydande roll i arbetet med att förverkliga den ambitionen.

Jacqueline tillträder 1 januari och vi hälsar henne varmt välkommen till vår kamratklubb i Helsingborg!