Välkommen Ozmanov

Våra herrar fortsätter att laborera med lagbygget inför den kommande säsongen. Erik Edman har nu säkrat sitt andra nyförvärv och vi hälsar Johan Ozmanov, född 2001, varmt välkommen till Laröds IP och norra Helsingborg.

Ozmanov ansluter från Åstorps FF och var starkt bidragande till att laget, tillsammans med HIK-bekantingen Peter Milata, vann sin division 4-serie.

På 18 matcher gjorde den offensiva mittfältaren, som också är gångbar ute på kanterna, tio mål. Siffror som verkligen påtalar hans offensiva egenskaper.

Erik Edman är belåten med nyförvärvet:

Johan är kreativ, bra på att tillföra poäng och är duktig i kombinationsspelet. Dessutom har han ett bra skott vilket alltid lockar. En spelare som kommer bidra.

Vi hälsar Johan varmt välkommen till Hittarps IK och önskar honom lycka till den kommande säsongen.