Wickander ny assisterande - Herr

Arbetet med att färdigställa en kompetent ledarstab för herrlaget är nu inne i sitt slutskede. Igår kunde vi presentera Erik Edman som ny huvudtränare och i dag kan vi förkunna att Mikael Wickander ansluter som assisterande tränare.

I HIK-kretsar är Wickander ett välbekant ansikte. Under perioden 2017-2018 var han, tillsammans med Jimmi Kiander, huvudtränare för HIK:s damlag och han var bland mycket annat starkt medverkande till lagets serieseger under fjolåret.

Dessutom är han tränare för HIK:s pojklag födda 2011, som också är klubbens största grupp med över 70 fotbollstokiga små lirare.

I år har Wickander varit huvudtränare för Jonstorps IF, beläget i Kullabygdens östra regioner men nu är det alltså dags att återvända till Kamratklubben i norra Helsingborg även på seniorsidan.

Vi är väldigt glada över att han nu återvänder hem till Laröds IP och det känns särdeles gott i HIK-själen att kunna komplettera herrarnas ledarstab med en kraft som sedan tidigare besitter bred kännedom om Hittarps IK.

Avslutningsvis vill klubben rikta ett stort tack till Jonstorps IF som varit väldigt medgörliga under processen. En aktningsvärd egenskap som Hittarps IK verkligen beundrar. Vi önskar föreningen stort lycka till framöver.

Varmt välkommen hem, Micke!

//..Hittarps IK